Set camion Focus Sat TV Smart Modul CI

1.250,00 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Set complet pentru camion cu Smart TV.

Set camion Focus Sat TV Smart cu Modul CI+ pentru camping sau rulota, complet cu televizor, totul alimentat direct la 12 volti.

Gratuit primele doua luni de vizionare. Reincarci oricand doresti, minim pachetul Familia.

Contine:

  • Televizor  Smart 61cm portabil 12v / 220v
  • Modul CI+ Focus Sat HD
  • Antena camping 40cm, cu ventuza
  • LNB single offset
  • Alimentator dublu pentru bricheta auto 12 volti
  • Cablu coaxial 10m
  • Cablu HDMI
  • Accesorii antena portabila

Set camion Focus Sat TV Smart :

Set camion, rulota, camping complet original, portabil, pentru vizionarea programelor TV , cu alimentare la 12V ( mufa de bricheta auto ) sau la 220V , recomandat celor ce schimba locatia. Cuprinde tot ce ai nevoie pentru vizionarea posturilor tv transmise cu serviciul Focus Sat. Setul este activat astfel ca e foarte simplu sa-l folosesti imediat ce il primesti. Conectezi antena cu receptorul si cu televizorul, reglezi antena pe satelitul Thor 6 si te bucuri de canalele preferate. Cu acoperire in toata Europa.

Primele doua luni de vizionare sunt incluse. Dupa aceasta perioada poti reincarca oricand doresti minim pachetul Familia. Poti alege pachetul de televiziune prin satelit potrivit preferințelor tale de vizionare.

Contractul în format tipărit va fi livrat către tine împreună cu echipamentul. La crearea contului online este necesar sa completezi datele tale din cartea de identitate. Acestea vor fi utilizate la completarea contractului de furnizare servicii, iar validarea lor se va face după ce ne vei transmite o copie a cărții de identitate, pe care o poti trimite folosind butonul, „Optiuni disponibile”.

Alimentare direct la 12 volti , o singura mufa de bricheta auto pentru receptor si televizor. Echipamentele pot fi alimentate si la 220 volti cu alimentatoarele incluse.

Receptorul poate fi livrat numai la o adresă poștală din România.

156 de programe romanesti si straine ( cu subtitrare ).

17 canale transmise in format HD.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set camion Focus Sat TV Smart Modul CI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *