Publicat pe

Cum devii client Focus Sat

Cum devii client Focus Sat

Cum devii client Focus Sat. Ia-ți acum echipamentul de la cel mai fain operator de televiziune DTH prin satelit Focus Sat. Aici ne întâlnim.

Să devii client Focus Sat este foarte simplu. Este necesar să ai o adresă de domiciliu în România, unde sa-ți trimitem receptorul HD sau CAM-ul si Smartcard-ul. Optional poti comanda si kit-ul cu antena de satelit daca nu ai deja unul. Poți cumpăra echipamentul original Focus Sat aici.

Focus Sat este singurul operator de televiziune care folosește un sistem de plată prepay asemănător cu cartelele reîncărcabile de la operatorii de telefonie mobilă. Îti plătești câte luni de vizionare dorești după care le vionezi. Acest sistem simplu de plată are avantajul că nu rămâi niciodată în urmă cu plata facturilor, (nu primești factură acasă). Așa eviți penalitățile care sunt aplicate la sistemul cu facturi, dacă întârzii cu plata lor. Vizionezi ce perioadă iți plătești. Nu ești obligat să plătești în fiecare lună, astfel poți plăti doar în lunile în care îl folosești și dorești să vizionezi.

Încă un beneficiu este faptul că poți să iți activezi direct pachetul de programe dorit și extraopțiunile. Deci poți alege să activezi și să vizionezi un pachet iar la reîncărcarea urmatoare să adaugi extraopțiuni în plus ori să alegi alt pachet. Fară cereri scrise și obligații, direct din fața televizorului.

O mulțime de canale aranjate în diferite pachete și extraopțiuni de toate genurile: de știri, filme, sport, muzică, documentare, desene animate, modă, evenimente culturale și multe altele. Inclusiv pachet ce conține cele mai multe canale în limba maghiară.

Cum devii client Focus Sat

Poți alege varianta cu un receptor, pentru un singur televizor sau multi tv pentru două televizoare. Avantajul la oferta multi tv este că poți viziona pe doua televizoare cu o singură reîncărcare. După ce cumperi echipamentul ai o perioadă inclusa de vizionare. La terminarea perioadei iți reîncarci pachetele oricând dorești, direct. Plătești cu cardul bancar, simplu, rapid și sigur.