Termenii și condițiile

Acceptarea condițiilor

Prin utilizarea acestui site, focussat.eu a materialelor și informațiilor oferite, utilizatorii comfirmă că au citit și acceptat termenii și condițiile de utilizare detaliate mai jos. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și condițiile pentru folosirea site-ului ca să le poată consulta în orice moment.

Informații despre site

Site-ul web focussat.eu aparține și este administrat de compania AV DIGITAL SRL cu sediul social în Timis, Strada Nera, Nr.36B, Numar de înregistrare la Registrul Comertului J35/2038/2003, CUI RO15722248, Telefon: 0744.920.620.

Toate drepturile asupra conținutului, ( imagini, text, sau alt conținut ) publicat pe acest site aparțin societății AV DIGITAL SRL și/sau sociatatii Focus Sat Romania S.A., este interzisă copierea, preluarea, distribuirea sau folosirea oricarei informații ori material fară acordul prealabil, în scris, din partea socetății AV DIGITAL SRL sau FOCUS SAT ROMANIA S.A .

Nerespectarea acestor condiții se pedepseste conform legii în vigoare.

Încheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul focussat.eu, cumparatorul este  de acord cu modalitatile de comunicare utilizate de societatea AV DIGITAL SRL – administrator site, respectiv prin email sau telefon. Cumparatorul este resposabil pentru furnizarea unui numar de telefon valid.

Contractul va intra in vigoare dupa confirmarea platii si emiterii facturii fiscale.

La plasarea unei comenzi , vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, pentru motive justificate, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea AV DIGITAL SRL, in termen de 7 zile.

Cantitatea produselor din comanda poate fi modificata in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Livrarea produselor se face printr-un serviciu de procesare automat intr-un interval de minim 15min si maxim 12ore din momentul in care toate informatiile comenzi au fost trimise si plata confirmata.

Garantii si returnarea produselor

Este obligația cumparătorului să se asigure că seria Smartcard-ului din receptor completată in momentul comenzii este corectă. După procesarea comenzii nu mai este posibilă modificarea.

Având în vedere natura anumitor produse pe care le comercializăm – produse digitatele ( reincarcare electronica ) –  nu oferim posibilitata returnării produselor achiziționate și toate tranzacțiile sunt finale.

Potrivit art. 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014.

furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Prin urmare, în momentul achiziționării unui produs de tipul reincarcare electronica de pe website-ul nostru, cumpărătorul înțelege și acceptă faptul că acest produs nu poate fi returnat și banii plătiți NU vor fi oferiți înapoi cumpărătorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.

Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre cumparator si S.C. AV DIGITAL S.R.L., nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

In conformitate cu prevederile regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („GDPR”), clientii S.C. AV DIGITAL S.R.L. beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata S.C. AV DIGITAL  S.R.L. la sediul adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

Litigii

Eventualele litigii in legatura cu derularea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator pe cale amiabila, in caz contrar, partile se pot adresa instantei de judecata competenta.