Publicat pe Lasă un comentariu

Modul Ci+ Focus Sat

Modul CI+ Focus Sat single TV

Modul Ci+ Focus Sat . Cu acest modul poți recepționa canalele TV trensmise de Focus Sat fără receptor de satelit. Astfel, tot ce ai nevoie este un televizor cu receptor de satelit încorporat DVBS, DVB-S2. (majoritatea modelelor de pe piață sunt compatibile cu tuner DVBS).

Folosind acest modul CI+ de la Focus Sat, poți viziona canalele transmise prin satelit direct cu televizorul (folosești o singură telecomandă) . Ai nevoie doar de o antenă de satelit orientată pe satelitul THOR 6 poziționat 1W.

Instalarea este usoară, în funcție de televizorul pe care îl deții. Odată ce ai pozitionat corect antena de satelit , conectezi la televizor, cablul coaxial care vine de la lnb-ul antenei de satelit. Scanezi frecvențele canalelor de pe satelitul THOR 6 și vizionezi progremele dorite.

În momentul achiziționarii modului împreună cu Smart Card-ul Focus Sat beneficiezi de 5 luni de vizionare ( pachetul de bază – Familia ) incluse, în prețul afișat pe site.

Modul Ci+ Focus Sat

Odată cumpărat modul CI+ devine proprietatea ta astfel încât nu plătești chirie sau abonament pentru el. Practic poți reîncărca Smart Card-ul doar pe perioada cand dorești să vizionezi, minimi o lună, cu ce pachete dorești. Sistemul este prepay – preplătit și fără majorări ori penalitați dacă nu îl reîncarci. Pentru reîncarcare online accesezi secțiunea online . Plătești cu cardul bancar ce pachet dorești.

Vrei să ai propriile tale echipamente de recepție, să reîncarci oricând vrei și să ai acces la programele preferate direct din meniul televizorului?

Înainte de toate, asigură-te că ai un televizor compatibil cu tehnologia DVB-S2.

Mai mult de 80 de canale TV, inclusiv in format HD.

Plătești tariful de activare în valoare de 186 lei și ai acces pe loc la pachetul Familia timp de 5 luni, precum și la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună.

Serviciul de instalare a echipamentului este opțional.

Reîncarci oricând dorești, minimum pachetul Familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *