Despre noi

Suntem distribuitor autorizat Focus Sat, primul furnizor de televiziune digitala prin satelit din România. Alaturi de ei din anul 2005. Comercializăm echipamente pentru receptie tv prin satelit originale.

Acest site a fost special creeat pentru a facilita accesul la echipamentele Focus Sat, ca sistem de plata a servciilor, reincarcare prepay din orice zona in care doriti sa folositi un echipament Focus Sat. Cu acoperire in toata Uniunea Europeana.

Inființată la Timisoara în anul 2003, AV DIGITAL oferă o gamă de produse care se adresează clienților ce doresc să recepționeze programele de televiziune oriunde în Europa. Avem oferte complete pentru recepția prin satelit, și le recomandăm persoanelor care se deplasează permanent, șoferi de camion ori pentru camping, zone izolate, locatii fixe etc.

Compania AV DIGITAL reprezintă un furnizor de încredere din domeniul echipamentelor de recepție pentru televiziune prin satelit. Activitațile principale ale companiei sunt consultantă tehnică și comercială, vânzare de echipamente pentru receptia TV prin satelit și service.

AV DIGITAL SRL
Adresa: Str. Bucegi Nr.18, Lugoj
CUI: 15722248
Registrul Comertului: J35/2038/2003
Telefon: 0744.920.620

Servicii: poti comanda propriile tale echipamente de satelit Focus Sat direct de pe acest site. Navigare plăcută!