Kit complet Focus Sat fără TV

490,00 lei

Categorie:

Descriere

Kit Focus Sat complet pentru tv

Kit Focus Sat complet prin satelit pentru receptia canalelor tv.

Instaleaza-ti singur antena in cateva minute si acces pe loc la toate canalele preferate. Gratuit prima luna de vizionare pachetul ACCES MAX. Dupa  perioada promo reincarci oricand doresti.

Contine:

  • Receptor satelit Focus Sat HD
  • Antena originala 70cm diametru
  • LNB single offset
  • Alimentator receptor 220v
  • Cablu coaxial 15m
  • Cablu HDMI
  • Accesorii antena
  • Aparat pentru cautarea semnalului de satelit

Kit Focus Sat complet:

Cuprinde tot ce ai nevoie pentru vizionarea posturilor tv transmise de Focus Sat astfel ca instalarea este foarte simplu de facut. Kit-ul este activat si gata de folosire imediat ce il primesti. Conectezi antena cu receptorul si cu televizorul, reglezi antena pe satelitul Thor 6 si te bucuri de canalele preferate. Cu acoperire in toata Europa.

Prima luna de vizionare promo pachet ACCES MAX. Dupa aceea poti reincarca oricand doresti si pe orice perioada minim o luna. Poti alege pachetul de canale din oferta in diferite variante potrivite pentru tine. Il poti instala in orice zona geografica doresti, recomandat pentru diferite locatii case de vacanta, cabane, camping, rulote, saivane etc.

Faci comanda, instalezi, si vizionezi pe loc, mai simplu nu se poate. Compatibil cu orice tip de televizor. Asiguram suport tehnic.

Contractul în format tipărit va fi livrat către tine împreună cu echipamentul. In momentul in care faci comanda este necesar sa completezi datele tale din cartea de identitate. Acestea vor fi utilizate la completarea contractului de furnizare servicii, iar validarea lor se va face după ce ne vei transmite o copie a cărții de identitate, pe care o poti trimite folosind butonul, „Adauga foto carte de identitate”.

158 de programe romanesti si straine.

20 canale transmise in format HD.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit complet Focus Sat fără TV”

Adresa ta de email nu va fi publicată.